برآورد تولید بیش از ۱۵۰ هزارتن زیتون در کشور

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار زنجان گفت: برندسازی زیتون استان و ثبت آن انجام نشده است.  

به گزارش میراث آریا، حسین محمدی روز شنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۳ در همایش گرامیداشت روز ملی و جهانی زیتون با بیان اینکه بیش از ۲۸ درصد از اراضی باغی استان زنجان مختص زیتون است، بیان کرد: ۹۹ درصد این محصول در استان در طارم کشت و برداشت می‌شود از این رو رویداد ملی و جهانی زیتون هم باید در مهد این محصول یعنی طارم برگزار شود.  

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار زنجان به چالش‌های پیش روی تولید زیتون در استان اشاره کرد و ادامه داد: محدودیت منابع آب در طارم یکی از این چالش هاست که در این خصوص کارهای خوبی انجام شده است ولی کفاف توسعه مزارع را نمی‌دهد.  

او تصریح کرد: بازنگری و اصلاح قواعد و مقررات در واگذاری زمین و حرایم رودخانه‌ها از دیگر چالش‌های توسعه کشت زیتون در طارم است.  

محمدی بر لزوم اختصاص تسهیلات کم‌بهره به تولیدکنندگان و باغداران زیتون تاکید کرد و افزود: زنجان متولی زنجیره ارزش راهبردی زیتون در کشور است از این رو باید هم افزایی‌های لازم را در استان شاهد باشیم.  

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار زنجان در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه در صادرات فرآورده‌های زیتون به خصوص روغن زیتون عملکرد قابل قبولی نداریم، گفت: در این زمینه باید تولید محصولات فرآوری شده را توسعه دهیم.

انتهای پیام/

کد خبر 1403091800961
دبیر مرضیه امیری

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha